Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Deset let Savio kampa za ministrante

Objava: 26. 09. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.09.2015 / 09:17

Deset let Savio kampa za ministrante

Že deset let zapored Salezijanska mladinska pastorala pripravlja počitniški program Savio kamp za ministrante iz vse Slovenije.

Že deset let zapored Salezijanska mladinska pastorala pripravlja počitniški program Savio kamp za ministrante iz vse Slovenije. Prvi termin, od 15. do 19. avgusta, je bil v Dominikovem domu na Pohorju, osrednja tema pa je bilo življenje sv. Janeza Boska. Več kot petdeset fantov je skupaj preživelo lep in bogat teden ob igri, športu, nočnih igrah, katehezi, saviadi, PohorjeJetu, maši, predvsem pa so se v družinskem ozračju spletle niti prijateljstva med ministranti in z Bogom. Drugi termin kampa, od 20. do 24. avgusta, smo letos na poseben način zaznamovali z obiskom krajev zavetnika ministrantov sv. Domika Savia in njegovega vzgojitelja sv. Janeza Boska. V Torinu in okolici smo si ogledali kraje njegovega otroštva in odraščanja ter pobliže spoznali njegovo življenje in duhovnost.

Seveda ni manjkalo iger, nogometa, zabavnih večerov in doživetih maš v krajih, kjer so se vzgajali svetniki. Zadnji dan smo obiskali zabaviščni park Gardalan...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh