Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Stični je zaživela revija #najst

Za vas piše:
K. C.
Objava: 26. 09. 2015 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 24.09.2015 / 11:06

V Stični je zaživela revija #najst

Revijo #najst! Mladi so jo že spoznali v Stični, uredniška ekipa pa jo je v ponedeljek, 21. septembra, predstavila na novinarski konferenci.

Ob množici revij si vsak vzame tisto, ki mu prinaša največ. Katero pa lahko v roke vzamejo najstniki, ki si želijo brati tudi o duhovnosti? Revijo #najst! Mladi so jo že spoznali v Stični, uredniška ekipa pa jo je v ponedeljek, 21. septembra, predstavila na novinarski konferenci.

Tajnik medškofijskega odbora za mladino Tone Česen je poudaril, da je revija drugačna od drugih najstniških revij ravno zaradi duhovnosti in je primerno za darilo ob birmi in podobnih priložnostih. S škofom Antonom Jamnikom, ki je tudi predsednik komisije za pastoralno mladino pri SŠK, sta se strinjala, da ima tiskana beseda še vedno veljavo, in menita, da se kultura branja tiska celo povečuje. »Prvo številko nove katoliške revije #najst za mlade sem tudi sam prebral z veselimi pričakovanji. Zares je odlična, saj tako uredniki kot različni avtorji poskrbijo, da na mladim primeren način, v njihovem jeziku, ki pa ima jedro v Svetem pismu, izkustveno in pričevalno spregovori o b...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh