Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zahvala za dobrote in srebrnomašnika

Objava: 28. 11. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.12.2015 / 13:14

Zahvala za dobrote in srebrnomašnika

Na zahvalno nedeljo so v cerkev sv. Cirila in Metoda v Radencih verniki pred oltar prinesli dobrote, ki jih je naklonil Bog.


Na zahvalno nedeljo so v cerkev sv. Cirila in Metoda v Radencih verniki pred oltar prinesli mnogovrstne dobrote, ki jih je naklonil dobri Bog. Ni manjkalo niti steklenic z vinom iz župnijskega vinograda.

V imenu pastoralnega sveta in celotnega občestva sta Dragica Dietner ter Dušan Horvat izrekla zahvalo župniku Štefanu Krampaču za njegovo 25-letno duhovniško romanje, ki ga je pripeljalo v Radence. »Velik, dragocen in nepogrešljiv prinašalec božjih darov ste prav vi, naš srebrnomašnik. Veseli in srečni smo, da nam oznanjate božjo besedo in lomite kruh večnega življenja, ste preprosto naš pastir. Želimo vam, da vas bo pripadnost Jezusu tako zelo osrečevala, da bo postala vir moči in iskrene ljubezni do Njega. Skupaj z vami slavimo Gospoda za dar duhovništva,« sta med drugim povedala. Praznično mašo je sooblikovala glasbena skupina Veselje. Po maši je bilo družabno srečanje.
Dani Mauko

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh