Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Lovski pevski zbor Medvode pripravil božični koncert

Objava: 21. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.02.2015 / 12:54
Lovski pevski zbor Medvode pripravil božični koncert

Lovski pevski zbor Medvode pripravil božični koncert

V soboto, 10. januarja, je bil v župnijski cerkvi božični koncert, ki ga je pripravil Lovski pevski zbor Medvode, v goste pa je povabil mešani cerkveni zbor iz Galicije.


V soboto, 10. januarja, je bil v župnijski cerkvi božični koncert, ki ga je pripravil Lovski pevski zbor Medvode, v goste pa je povabil mešani cerkveni zbor iz Galicije, ki je pel že pri večerni sveti maši. Ker je bilo po maši do koncerta še nekaj časa, smo poslušali še kratek orgelski nastop njihovega organista Janija Grobelnika.

Prireditev pa je imela širši pomen. S pevci iz Galicije so prišli tudi žalski župan in predsednik sveta tamkajšnje krajevne skupnosti ter člani družine Kuder, ki jim je lani pogorela hiša in so jim trije podjetniki z območja župnije Smlednik veliko pomagali pri obnovi. Marjan Zupančič je po televiziji videl prispevek o požaru in se povezal z Marjanom Malijem in Mihom Božjakom, ki so prispevali, g. Božjak pa je tudi izvedel velik del obnove. Na prireditvi so se jim tako člani družine kot predsednik sveta KS in žalski župan zahvalili za...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh