Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nedelja je namenjena počitku in druženju

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 28. 02. 2015 / 23:00
Čas branja: 10 minut
Nazadnje Posodobljeno: 26.02.2015 / 12:31

Nedelja je namenjena počitku in druženju

Mojca, doma iz Čekovnika pri Idriji, in Boštjan Zajec iz Črnega Vrha sta se poročila pred desetimi leti in imata pet otrok.




Mojca, doma iz Čekovnika pri Idriji, in Boštjan Zajec iz Črnega Vrha sta se poročila pred desetimi leti in imata pet otrok: Emo (8), Rebeko (6), Pavlino (4), Filipa (bo 3) in Elizabeto (2 meseca). Za štiri leta so šli v Nemčijo, kjer je Boštjan dobil delo. Selitev so vzeli kot izziv in šli. Lani septembra so se preselili v novo hišo v Logatcu. Sedaj se vživljajo v novo okolje in župnijo, ki ji želijo dejavno pripadati. Čeprav je Boštjan doktor znanosti, je na prvem mestu družina, šele potem kariera. Konec tedna preživijo skupaj, nedelja pa je namenjena počitku in druženju.

Kako preživljate konce tedna in nedeljo?

Mojca: V nedeljo gremo k maši. Predvsem pa je pomembno, da smo skupaj in da ta dan ni nalog, ker smo že vse prej naredili. Konec tedna je za družino.

Boštjan: Med tednom sem več kot osem ur v službi, v petek pa končam najkasneje do 16. ure. Čeprav nismo registrirani kot družini prijazno podjetje...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh