Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mladi za Karitas

Objava: 05. 03. 2016 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.03.2016 / 13:37

Mladi za Karitas

Mladi so pripravili imenitno prireditev z naslovom Mladi za Karitas, v kateri so poldrugo uro igrali, prepevali, deklamirali ...


Kdor je v nedeljo, 17. januarja, popoldne prišel v župnijsko cerkev sv. Tomaža apostola, mu gotovo ni bilo žal. Mladi so pripravili imenitno prireditev z naslovom Mladi za Karitas, v kateri so poldrugo uro igrali, prepevali, deklamirali ... v čast Bogu in v zadovoljstvo polne cerkve poslušalcev, ki so vidno uživali ob mladostnem zagonu več kot trideset nastopajočih. Ne nazadnje pa je vsa prireditev izzvenela tudi ob prijetnem spoznanju, da odhaja nabirka prostovoljnih prispevkov v dobre roke: k preizkušani družini, kjer bolni in brezposelni starši le z veliko težavo skrbijo za svoje tri šoloobvezne otroke.

Prireditev seveda ni nastala sama po sebi: potrebna je bila pomoč skupine žena in mamic iz naše župnije, ki je organizirala, vadila, vodila, spremljala … Pobuda pa je prišla iz župnijske Karitas. Da je vse teklo, kot so načrtovale, so se potrudile Mateja, Anamarija, Silvija in Olga, ki zaslužijo posebno zahvalo.

S prire...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh