Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Presenečenje za glasbenika

Za vas piše:
djd
Objava: 23. 04. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.04.2016 / 10:05

Presenečenje za glasbenika

Vse življenje sta Jelica in Jože Zupan posvetila glasbi in tudi v letih, ko sivina pride v lase, ju ne preneha spremljati.


Vse življenje sta Jelica in Jože Zupan posvetila glasbi in tudi v letih, ko sivina pride v lase, ju ne preneha spremljati. Svoje talente rada delita naprej in ko sta se preselila v Krašnjo, sta znanje predajala mlajšim rodovom. Ob prihodu sta ustanovila mešani cerkveni zbor in privabila mlade k petju, kar se jima sedaj vrača, saj so se pevci in pevke mešanega zbora župnije Krašnja spomnili okroglega, 80. jubileja organistke in zborovodkinje Jelice Zupan in ji na belo nedeljo, nedeljo božjega usmiljenja, pripravili majhno presenečenje.

Maša je bila, kakor se za nedeljo spodobi, malce bolj slovesna. Ob koncu je župnik Anton Potokar skrivnostno povedal: »Ob koncu marca in začetku aprila obhaja zelo lepo obletnico, sestavljeno iz dveh majhnih krogov in enega večjega, organistka in zborovodkinja Jelica Zupan. Želimo ji tako kakor do sedaj veliko agilnosti, veliko zdravih let, da bi mogla še prispevati k lepemu petju v župniji. Za vsa...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh