Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Maša v družbi bolnikov, ostarelih in invalidnih

Objava: 16. 07. 2016 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.07.2016 / 07:17

Maša v družbi bolnikov, ostarelih in invalidnih

 Deseta nedelja v letu, 5. junija, na Viču ni bila povsem navadna. V župnijski cerkvi je bila maša v družbi bolnikov, ostarelih in invalidnih.


Deseta nedelja v letu, 5. junija, na Viču ni bila povsem navadna.

V župnijski cerkvi je bila maša v družbi bolnikov, ostarelih in invalidnih, ki jo je ob prepevanju in bolniškem maziljenju daroval prijatelj bolnikov Miro Šlibar. Poudaril je potrebno zaupanje v usmiljenje Jezusa Kristusa in medsebojno pomoč pri preizkušnjah. Sodelavke in sodelavci župnijske Karitas so pripravili pogostitev v dvorani Antonovega doma.
V znamenju sklepa veroučnega leta in poslovitve ob odhodu dveh duhovnikov je bila tretja nedeljska maša. P. Andrej Pollak se po treh letih poslavlja od učilnic in priljubljenih nedeljskih otroških maš, saj odhaja za župnika v Nazarje. Mesto novoizvoljenega provincialnega ministra je zasedel p. Marjan Čuden, ki je z župniško službo na Viču nastopil leta 1995 in je v 21 letih pustil neizbrisen pečat s povezovanjem in prijateljstvom z ljudmi, s sobrati pa je zgradil trdno in živo župnijsko občestvo skupaj z n...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh