Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Pojoči pater« daroval mašo

Objava: 11. 03. 2017 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.03.2017 / 14:08

»Pojoči pater« daroval mašo

V soboto, 4. februarja, je v radenski cerkvi sv. bratov Cirila in Metoda mašo daroval minorit, »pojoči pater« Janez Ferlež.


V soboto, 4. februarja, je v radenski cerkvi sv. bratov Cirila in Metoda ob somaševanju domačega župnika Štefana Krampača večerno mašo daroval minorit, »pojoči pater« Janez Ferlež. Med pridigo je poudaril, da slavimo Boga in molimo na različne načine, tudi s petjem, kjerkoli in kadarkoli si vzamemo čas, prav posebna pa je molitev, kadar smo pred Jezusovim obličjem. Vernik mora biti tudi zunaj Cerkve poslanec, da čuti Gospodov dotik. Kristjan naj bi bil usmerjen v dobro, da prepozna dobro in vidi tudi slabo, kar je treba zatreti. Pridigo je sklenil s pesmijo ob spremljavi svoje nepogrešljive kitare.

Mašo je polepšala ubrana glasba in petje vokalno-glasbene slavilne skupine Veselje, ki je svoje poslanstvo nadaljevala tudi po maši pri adoraciji, prošnjah za telo in zdravje, kjer jih je spremljal tudi p. Janez s kitaro in svojim nebeškim glasom. V avli so bile na voljo številne patrove zgoščenke: Podaj jim roko, Zgodi se Tvoja volja,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh