Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sladko in slano za prigrizek

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 09. 12. 2017 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 08.12.2017 / 14:51
Sladko in slano za prigrizek

Sladko in slano za prigrizek

Ta teden sem pripravila nenavadne, a sploh ne slabe novosti.


Ta teden sem pripravila nenavadne, a sploh ne slabe novosti. Začelo se je s prošnjo, da pripravim piškote za praznovanje. Ko sem zmešala kokos in datlje, da bi pripravila presne kroglice, sem ugotovila, da je masa pusta, brezizrazna. Tuhtala sem, kaj naj dodam. Dodatek fino mletih rožičev, lupine bio limone in rum niso pomagali. Zato sem zavrela smetano in dodala belo čokolado za nečokoladne praline. To je pomagalo in nastali so pralini zanimivega okusa.

Nato sem se lotila še namaza in presnih pleskavic. Pozno poleti sem nasušila kar precej paradižnika, ki mi zdaj pride prav. Če ga imate tudi vi, le uporabite recept. Morda pa vam pride prav, ko v adventu pričakujete na obisk koga, ki ne uživa mesa … Nastala je okusna kombinacija, ki je zagotovo hranljiva, le brez pričakovanj se je treba spraviti k jedi!

NAMAZ S SUHIM PARADIŽNIKom IN SEZAMOM
...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh