Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za boljši okus poletja

Objava: 08. 07. 2018 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 09.07.2018 / 08:48

Za boljši okus poletja

Zakonska skupina iz Škofje Loke je nastala iz parov, ki so se pred dvema letoma dobivali v skupini na pripravi za zakon.

Zakonska skupina iz Škofje Loke je nastala iz parov, ki so se pred dvema letoma dobivali v skupini na pripravi za zakon. Družijo se že dvanajst let. Zadnja leta se srečujejo pri kapucinih v Škofji Loki, kjer je doma tudi njihov duhovni spremljevalec p. Miha Sekolovnik. Čeprav je precej zaseden, je prav zaradi zavezanosti zakonski skupini pripravil močno duhovno misel, zakonca Mrak in Sokol pa sta bila pripravljena pričevati o tem, kako se naravnajo, da so njihove počitnice prijeten čas nabiranja novih moči, grajenja pristnih odnosov in duhovnega obnavljanja.

Andreja in Miha Mrak
Tudi na dopustu je Bog z nami

Že iz obdobja pred poroko sva bila navajena, da sva si vzela čas za dopust. Ko zdaj pogledam nazaj, sva si pravzaprav vzela kar nekaj časa samo za naju. Zadnjih nekaj let imava tega časa zagotovo manj: službe, otroci, kmetija … Pa vendar še vedno poskušamo najti skupen čas, ki je namenjen samo nam. Običajno gremo vsako leto za kakšen teden na morje...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh