Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vse za trenutek pozornosti

Za vas piše:
Marija Mezeg
Objava: 14. 07. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 11.07.2018 / 11:41

Vse za trenutek pozornosti

V medijih je odmevala zgodba mladega dekleta, ki je z objavo na spletu nepričakovano pritegnilo pozornost širše javnosti.

V medijih je odmevala zgodba mladega dekleta, ki je z objavo na spletu nepričakovano pritegnilo pozornost širše javnosti. Če si ob tem pomislil, da je šlo na nekaj kakovostnega, ustvarjalnega ali vsebinsko bogatega, te moram razočarati. Dekle se je v svojem prvem posnetku hvalilo in se postavljalo z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki znane tuje modne hiše. V želji po pozornosti se je v nadaljevanju celo spustilo na raven, ki človeku odvzame dostojanstvo in lastno vrednost.

Odziv okolice je bil vsekakor nenavaden: ljudje so se nad njenim dejanjem zgražali in ji pripenjali vse mogoče oznake, hkrati pa jih je vsebina in nadaljevanja, ki so sledila, zanimala, zato so dekle še naprej spremljali, javno blatili njene izjave ter se naslajali nad objavljenim. Za piko na i pa je poskrbela radijska hiša, ki je s komentiranjem in parodijami poskrbela, da je tema postala še bolj zanimiva za javnost.

Ob vsem tem sem se najprej spraševala, kaj je dekle pravzaprav gnalo, da se...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh