Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Manca Izmajlova vabi na Rusko noč

Objava: 21. 07. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2018 / 08:35

Manca Izmajlova vabi na Rusko noč

Slovenska pevka mezzosopranistka Manca Izmajlova se je slovenski publiki priljubila zlasti po svojih interpretacijah slovenskih in slovanskih pesmi ob spremljavi simfoničnega orkestra.

Slovenska pevka mezzosopranistka Manca Izmajlova se je slovenski publiki priljubila zlasti po svojih interpretacijah slovenskih in slovanskih pesmi ob spremljavi simfoničnega orkestra. Študirala je igro in glasbeno gledališče v Londonu ter operno petje v Moskvi. V svoji 18-letni karieri ima za seboj več kot 1500 nastopov po vsem svetu.
Po več kot enem letu priprav in snemanja novega glasbenega projekta ga bo v mesecu juliju končno razkrila slovenski publiki.

Njen šesti studijski album je posvečen najlepšim ruskim pesmim, naslov pa ima »Ruska kolekcija«. Posnela ga je z Ruskim državnim simfoničnim orkestrom kinematografije – orkestrom, ki snema glasbo za vse največje ruske in mnoge svetovne filme.

Projekt pesmi, ki jih je na novo orkestriral njen soprog, violinist, komponist, dirigent in producent Benjamin Izmajlov, je nastajal v Rusiji, Sloveniji in ZDA. Gre za znamenite pesmi – romanse, ponarodele in filmske skladbe, ki so globoko zapisane v srca nekaj stomilijo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh