Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kamnito srce

Za vas piše:
Marija Mezeg
Objava: 18. 08. 2018 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 16.08.2018 / 11:58

Kamnito srce

Včasih v naše življenje stopijo ljudje, ki imajo moč, da nas za trenutek ustavijo in se dotaknejo našega srca, nam spremenijo pogled na nekatere stvari in pripomorejo k temu, da zrastemo.

Včasih v naše življenje stopijo ljudje, ki imajo moč, da nas za trenutek ustavijo in se dotaknejo našega srca, nam spremenijo pogled na nekatere stvari in pripomorejo k temu, da zrastemo. Ena izmed oseb, ki je imela priložnost, da je »ustavila« kolo mojega vsakdanjika, je bila moja dobra prijateljica, ki je pred leti nenadoma hudo zbolela. Skozi njeno borbo za življenje sem prišla do spoznanja, kako dragocen in čudovit dar je vera, ki jo je ves čas nosila globoko v sebi.

Pred nekaj tedni pa sem imela priložnost spoznati osebo, ki je imela popolnoma drugačne poglede na življenje, kot jih imam sama. Od presenečenja nad iskreno izpovedjo sogovornika sem najprej obstala, nato pa se zalotila, da ga obsojam. Nisem si mogla pomagati, želela sem ga »razsvetliti« in mu dopovedati, da je glede nekaterih življenjskih vprašanj v globoki zmoti, saj da svet še zdaleč ni tak, kot ga vidi on, ter da na življenje ne moremo gledati zgolj in samo skozi očala razuma.

Vse, kar mi je ti...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh