Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za boljši okus poletja

Za vas piše:
Urša Černivec
Objava: 01. 09. 2018 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 31.08.2018 / 10:56

Za boljši okus poletja

Septembra se je začelo novo šolsko leto. Zato nas je zanimalo, kaj starši pričakujejo od šole, verouka in župnije v zvezi z vzgojo in znanjem za življenje ter kako sami oz. kot cerkveno občestvo prispevajo k temu, da bi njihovi otroci v teh okoljih dobili kar največ.
Zakonska skupina Črniče – Kamnje

Septembra se je začelo novo šolsko leto. Zato nas je zanimalo, kaj starši pričakujejo od šole, verouka in župnije v zvezi z vzgojo in znanjem za življenje ter kako sami oz. kot cerkveno občestvo prispevajo k temu, da bi njihovi otroci v teh okoljih dobili kar največ. Želeli smo izvedeti tudi, ali starši popoldan sedijo z otroki in jim pomagajo pri domačih nalogah, pripravi na kontrolne, se z njimi udeležujejo delavniških maš ... ali pač prepustijo šolske in obšolske obveznosti v celoti otrokom in njihovi volji. K sodelovanju smo povabili dva para iz zakonske skupine Črniče – Kamnje, ki deluje že sedem let, in njihovega duhovnega spremljevalca Rafka Klemenčiča.


Katarina in David IPAVEC
Otroke spodbujava k odgovornosti

David: Sva Katarina in David Ipavec iz Gojač, župnija Črniče. Poročena sva dvajset let. Imava štiri otroke: Tina (19), Nina (16), Ana (12) in Luka (9).

Katarina:

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh