Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Strankarija« in lažne obtožbe

Marjan Turnšek
Za vas piše:
Marjan Turnšek
Objava: 08. 09. 2018 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.09.2018 / 09:47

»Strankarija« in lažne obtožbe

V zadnjih mesecih in tednih sem iz različnih virov prebrala kritike, ki se nanašajo na papeža Frančiška. Nekako smo že navajeni očitkov, ki prihajajo od zunaj, boli pa me, če ti prihajajo od katoličanov.

V zadnjih mesecih in tednih sem iz različnih virov prebrala kritike, ki se nanašajo na papeža Frančiška. Nekako smo že navajeni očitkov, ki prihajajo od zunaj, boli pa me, če ti prihajajo od katoličanov. Lahko razumem, da nekomu ni všeč njegova osebnost, njegov stil vodenja Katoliške cerkve. Ne morem pa razumeti, da nekatere osebe in skupine javno napadajo papeža. Zame je to napad na edinost Cerkve in mi je zato težko. Zanima me, kakšno je vaše mnenje o tem.


Ana



Ni kaj, zares aktualno vprašanje. Je pa nanj težko odgovoriti na splošno, kajti v človeških medsebojnih odnosih ima lahko vsak svoje razloge za določen način komunikacije z drugimi. Tako velja tudi za kritike ali pohvale papeža Frančiška. Vsakor bi bilo treba pogledati posebej in imeti dovolj informacij o eni in drugi strani, da bi lahko prišli do pravilnega odgovora.

Načelno velja, da ni nič narobe, če imamo različna mnenja in tudi rešitve za posamezna v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh