Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Hvaležni ministrantom

Objava: 05. 01. 2019 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.01.2019 / 14:28

Hvaležni ministrantom

Vrhovskim ministrantom upravičeno rečemo tudi strežniki, saj s svojim navdušenjem in prizadevnostjo služijo Jezusu in so njegovi prijatelji.


Vrhovskim ministrantom upravičeno rečemo tudi strežniki, saj s svojim navdušenjem in prizadevnostjo služijo Jezusu in so njegovi prijatelji. Kadarkoli je na Vrhu sveta maša, se je udeležijo v velikem številu. Zavzeto sodelujejo pri obredih in tako ob oltarju pomagajo duhovnikoma. Za njihovo prizadevnost smo jim župljani in duhovnika zelo hvaležni. Zato smo zanje letos pripravili presenečenje – obisk Postojnske jame.

Navdušeni smo se zbrali pri maši na praznik brezmadežnega spočetja Device Marije. Po maši pa smo se odpeljali proti cilju. Po doživeti vožnji s podzemnim vlakom smo prispeli v veličastno notranjost. Prava podzemna nebesa! In v njej človeška ribica, ki lahko brez hrane baje preživi do 10 let. Hoja po podzemnih rovih pa nas je vendarle nekoliko zlakotila. Podprli smo se še s pico in se v popoldanskih urah dobre volje vrnili domov. Če te Bog kliče, da bi postal ministrant in mu služil pri njegovem oltarju, odgovori mu in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh