Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Spodbuda možem

Za vas piše:
p. Viljem Lovše
Objava: 16. 03. 2019 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 13.03.2019 / 14:10

Spodbuda možem

Cenjeni možakarji! V soboto, 16. marca, od 8.30 do 17. ure bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu pri Ljubljani drugo vseslovensko srečanje očetov, mož in sinov.

Cenjeni možakarji! V soboto, 16. marca, od 8.30 do 17. ure bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu pri Ljubljani drugo vseslovensko srečanje očetov, mož in sinov. Ustavili se bomo ob vprašanju: srečen in uspešen? Naše izkušnje in pričevanja drugih mož bodo glavni igralci srečanja.

Ob tej priložnosti bi vas rad iz srca povabil, da se ga udeležite. Zakaj? Več razlogov je. Naj vam jih nekaj naštejem: prvi in glavni je, da Bog, naš Oče, osebno računa na vsakega izmed vas, takšne, kot ste, in tam, kjer ste. Življenje in srce vsakega izmed nas mu je osebno in večno dragoceno. Po nas želi drugim podariti svojo očetovsko Božjo trdnost in ustvarjalno moč, ki nam jo je zaupal zato, da lahko sodelujemo pri njegovem vabljenju vseh na gostijo življenja. Najprej vabi v sogovorništvo in osebno sodelovanje vsakega izmed nas, po nas pa tudi vse naše bližnje.


Drug drugega podprimo

Drugi razlog je, da nam bo Bog lahko po drugih možeh pokazal in povedal, da nas ima...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh