Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kakšne cilje ima Slovenija?

Stane Granda
Za vas piše:
Stane Granda
Objava: 06. 04. 2019 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.04.2019 / 12:40

Kakšne cilje ima Slovenija?

Politika ni samo urejanje odnosov med ljudmi, zlorabljanje teh za povzpetje na oblast, ampak organiziranje enako ali sorodno mislečih za boljše, človeka dostojnejše življenje.
redakcija@druzina.si

Politika ni samo urejanje odnosov med ljudmi, zlorabljanje teh za povzpetje na oblast, ampak organiziranje enako ali sorodno mislečih za boljše, človeka dostojnejše življenje. Čeprav je nezadovoljstvo vir napredka, je vendar treba vedeti, kaj hočemo, in si prizadevati za način, da to dosežemo. Kakšne cilje ima Slovenija? Nimam milijona za odgovor, pa ga tudi ne potrebujem, ker v Sloveniji noben vladajoči ne zna zadovoljivo odgovoriti.

Velika pričakovanja o višjih plačah, zlasti pokojninah, so izpuhtela. Če seštejemo stroške, ki jih moramo poravnati tekoči mesec, ugotovimo, da imamo dejansko manj kot poprej. S podražitvami niso samo vse izničili, ampak so nas pahnili proti robu preživetja.

Glede na dejstvo, da je zaposlenost visoka, da ljudje in podjetja plačujejo davke, se moramo vprašati: Kam gre denar?! Nič velikega ne gradimo, nekaj kilometrov železnice nam je nedosegljivih, iz Koroške je v Ljubljano bliže, zlasti pa hitreje in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh