Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovni vikend za samske

Objava: 13. 04. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.04.2019 / 11:25

Duhovni vikend za samske

Skupina za samske s katoliškimi vrednotami Shalom od 3. do 5. maja v Domu duhovnosti sv. Jožefa v Celju pripravlja duhovni vikend z naslovom: Si upaš premakniti svoje meje?

Skupina za samske s katoliškimi vrednotami Shalom od 3. do 5. maja v Domu duhovnosti sv. Jožefa v Celju pripravlja duhovni vikend z naslovom: Si upaš premakniti svoje meje? Prijave do 22. aprila oz. do zapolnitve mest zbirajo na e-naslovu: shalom.maribor@gmail.com. Program bo vodil p. Vinko Škafar s sodelavci.


Pravljični gozd

Z aprilom se v Krčevini pri Ptuju spet odpira Pravljični gozd Rdeča kapica. Tam lahko vidimo pravljične hišice Sneguljčice, volka in sedmih kozličkov, Janka in Metke, Muce copatarice itd. Ob koncu kilometer dolgega sprehoda, ki traja približno eno uro, bodo najmlajše razveselila velika igrala in živali.


Študentske maše v Ljubljani

Sredine študentske maše pri frančiškanih na Tromostovju imajo že dolgoletno tradicijo. V zadnjem času pa imajo študenti (in drugi, saj študentska izkaznica seveda ni obvezna) pestrejšo izbiro. Vsak četrtek zvečer je maša za mlade v Marijini kapeli pri jezuitih n...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh