Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 11. 05. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.05.2019 / 12:44

Žebljico na glavico

Združenje novinarjev in publicistov (ZNP) vsako leto na dan medijske svobode /3. maja/ opozarja, da so slovenski mediji pod izjemno velikim vplivom stricev iz ozadja.

Združenje novinarjev in publicistov (ZNP) vsako leto na dan medijske svobode /3. maja/ opozarja, da so slovenski mediji pod izjemno velikim vplivom stricev iz ozadja. V največjih medijih vlada samocenzura, ki je hujša, kot je bila pred 30 leti. Ob takih medijih se bo globoka država zato še poglobila. Slovenski novinarji pravijo, da svobode ne dajo. Roko na srce, je niti ne morejo dati. Je namreč že dolgo nimajo več.


Facebook /Tino Mamić, član upravnega sveta ZNP


Po svetu bi to, da je Irena Joveva, ki je pred lanskimi volitvami po­slan­cev slovela po kritičnih poročanjih o največji opozicijski stranki SDS za POPTV, ki ima v državi največ gledalcev in je odvisna od oglasov podjetij v državni lasti, zdaj pa je nenadoma nosilka EU liste glavne vladne stranke, razumeli kot problem. Podobno je zavzemanje za svobodo težko razumeti, če je glavna kandidatka druge največje vladne stranke SD nekdanja dopisnica javne televizije iz Bruslja Tanja Fajon. Č...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh