Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni športni pobeg

Objava: 18. 05. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.05.2019 / 10:32

Dobrodelni športni pobeg

V spomin na pobeg Grega Čepona od doma v Planico bo 25. maja dobrodelna kolesarska prireditev, ki se ji bodo pridružili tekači in roleristi.

V spomin na pobeg Grega Čepona od doma v Planico bo 25. maja dobrodelna kolesarska prireditev, ki se ji bodo pridružili tekači in roleristi. Celoten izkupiček bo namenjen športnikom invalidom. Organizator je humanitarno društvo Pobeg.


Mladi odrasli v Padovo

Skupina 30plus v soboto, 25. maja, vabi mlajše odrasle (od 21. do 45. leta) na družabno romanje k sv. Antonu v Padovo. Vodita: Robert in br. Jaroslav Knežević. Prijave do 22. maja oz. do zasedbe prostih mest po e-pošti: padova@30plus.si.


Čarna Mavrica

Otroški festival ob zaključku veroučnega leta Čarna Mavrica bo v soboto, 1. junija, v Ljubljani (na Rakovniku). Geslo letošnjega festivala je Jezus mi daje moč. Otroke čaka mnogo zanimivih doživetij. Izbirali bodo lahko med različnimi delavnicami, npr. kiparsko, viteško, frizersko, cirkuško in skavtsko. Na sporedu bosta tudi viteška predstava in kviz, ki ga bo vodil Jure Sešek. Otroci, starši in kateheti se bodo za v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh