Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Koruzna juha in piščančje prsi

Objava: 18. 05. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.05.2019 / 10:35
Koruzna juha in piščančje prsi

Koruzna juha in piščančje prsi

Tokrat bomo pripravili kremno koruzno juho.
Tokrat bomo pripravili kremno koruzno juho. Zraven bomo ponudili jušne kroglice ali kruhove kocke. Za glavno jed pa bomo spekli piščančje prsi z mladim sirom. K temu se priležeta pire krompir in zelena solata. Solati lahko dodamo narezana trdo kuhana jajca, ki jih primešamo na koncu, ko je solata že zabeljena.

Piščančja prsa z mladim sirom
    dvoje piščančjih prsi
    sir za žar
    8 rezin slanine
    2 žlici olja
    srednje velika zelena bučka (cuketa)
    paradižnik
    2 papriki
    por
sol

Piščančje prsi narežemo v tanko ploščo. Na dlani pomešamo pol žličke soli in žlico olja in z mešanico namažemo meso. Nanj naložimo mladi sir, zavijemo ter ovijemo s slanino in spečemo v ponvi na žlici olja.
Zraven posebej popečemo in nekoliko poduđimo na tanjđe kolobarje narezan por in na kođčke narezano međano zelenjavo, ki jo osolimo s Ľ ţličke so...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh