Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Med družino in službo

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 18. 05. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.05.2019 / 10:29

Med družino in službo

Rada se pohecam, da poleg službe urednice opravljam še »popoldansko obrt«, kjer sem organizatorka aktivnosti, kuharica, natakarica, čistilka, direktorica, vzgojiteljica, negovalka, šoferka in še kaj.

Rada se pohecam, da poleg službe urednice opravljam še »popoldansko obrt«, kjer sem organizatorka aktivnosti, kuharica, natakarica, čistilka, direktorica, vzgojiteljica, negovalka, šoferka in še kaj. Doma, seveda. Vsi starši poleg službe opravljamo še kopico del, s katerimi vzdržujemo svoje otroke, družine. Tako delam kar za dve družini: eno z veliko in eno z majhno začetnico.

Hvaležna sem, da je Družina družini prijazno podjetje (tudi v praksi, ne le na papirju), saj sta obe »službi« zame zahtevni in pomembni.

V navdihujoči knjigi Živeti s ciljem ameriška avtorja ​Harkavy in Hyatt pišeta, da v resnici ne gre za tekmovanje družinskega in poklicnega življenja, ampak da se odgovor, ki v naše življenje prinese ravnovesje med tema dvema poloma, skriva v odgovoru na vprašanje, kaj si zares želimo. Svetujeta celo, naj se vprašamo, kaj si želimo, da bi ljudje o nas govorili na našem pogrebu. Družina in služba se ne izključujeta, ampak nam lahko pomagata, da uresnič...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh