Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 22. 06. 2019 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.06.2019 / 06:48

Žebljico na glavico

Za moralni bankrot gre tudi pri tem, ko /šolski/ minister Jernej Pikalo iz SD in vlada Marjana Šarca nikakor nočeta izenačiti financiranja šolanja malčkov na šoli, imenovane po nadškofu, ki je pomembno prispeval k mirnemu nastanku moderne Slovenije.

Za moralni bankrot gre tudi pri tem, ko /šolski/ minister Jernej Pikalo iz SD in vlada Marjana Šarca nikakor nočeta izenačiti financiranja šolanja malčkov na šoli, imenovane po nadškofu, ki je pomembno prispeval k mirnemu nastanku moderne Slovenije. To je pljunek na vse, ki so se nekoč žrtvovali in se trudili za novo in bolj pravično državo. Alojzij Šuštar ni edini, ki se obrača v grobu.


Reporter /novinar Peter Jančič


Pred dnevi je minister Pikalo nastopil v Odmevih, kjer je kritike svojega oponenta dr. Petra Gregorčiča odplaknil z izjavo, da se srečuje z ravnatelji zasebnih osnovnih šol in da so že dogovorili datum skupnega sestanka. Naslednji dan so vsi ravnatelji ministra demantirali: z nikomer se ni na to temo srečal, o nobenem sestanku nič ne vedo!!! Nerod­no, slika ministra lažnivca pred vesoljno Slovenijo. A premier Šarec mu zaupa. Tudi njegovi ideji, da diskriminacijo zasebnega šolstva reši tako, da jo še poveča. Ne kani jim več plač...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh