Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 07. 09. 2019 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 04.09.2019 / 09:18

Žebljico na glavico

Prevladujoče stanje duha, ki ga diktirajo levičarske ideologije, požlahtnjene z libertinizmom, je izrecno sovražno do vsega, kar je povezano z narodno pripadnostjo.

Prevladujoče stanje duha, ki ga diktirajo levičarske ideologije, požlahtnjene z libertinizmom, je izrecno sovražno do vsega, kar je povezano z narodno pripadnostjo. To seveda ni od danes, je spomnil /pisatelj Boris/ Pahor: »Jaz sem napadel Kardelja, ker on je rekel, da bodo komunisti odpravili narod.« Res pa je, da delajo Kardeljevi nasledniki v rokavicah. V odnosu do naroda so njihove besede medene, dejanja pa strup. Na raznih proslavah igrajo velike narodnjake, ko pa ugasnejo žarometi, iz naroda brijejo norce.



Reporter /kolumnist dr. Drago K. Ocvirk



Begunci in migranti so v iskanju varnosti in boljšega življenja pri nas postali instrument ideološkega spopada. Levičarski aktivisti so v nesreči teh ljudi prepoznali nasmeh zgodovine. Na slovensko-hrvaški meji smo v prvih vrstah hitro lahko opazili znane obraze, seveda ne kot humanitarne delavce, temveč kot protestnike in netilce nereda. Begunci so v njihovi ideološki optiki po defin...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh