Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Noseči z Božjo novostjo

Objava: 07. 12. 2019 / 23:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 04.12.2019 / 12:35
Noseči z Božjo novostjo

Noseči z Božjo novostjo

December je stresen mesec zaradi tolikih idej, ki jih imamo, še preden se advent sploh začne, življenje pa naj bi se prilagajalo in ustrezalo tem našim idejam.


December je stresen mesec zaradi tolikih idej, ki jih imamo, še preden se advent sploh začne, življenje pa naj bi se prilagajalo in ustrezalo tem našim idejam. In ker se več kot očitno ne, smo živčni, sitni, jezni … Kakšna škoda, ko pa smo povabljeni v ravno nasproten vrstni red. Sestopiti iz idej in prisluhniti oznanjenju, ki vedno preseneti, ne zato, ker bi bilo senzacionalno, ampak zato, ker razodeva Boga v naši stvarnosti. On se želi razodeti tam, kjer ga običajno ne iščemo in tudi ne želimo srečati. Kliče nas, da sestopimo iz glave, polne zamisli in togih načrtov, ter se prepustimo življenju in ljubezni, da nas Gospod lahko obišče. Kadar želi in tako, kot želi.

Gospod se rojeva v neidealni vsakdanjosti. Zato v tem času še posebej zremo Marijo in Jožefa, čudoviti par, poln jasnosti, odločnosti ter neverjetne miline ter prožnosti ob tem, ko nič ni šlo po njun...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh