Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

žebljico na glavico

Objava: 09. 02. 2019 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 12.02.2019 / 14:00

žebljico na glavico

Že zaradi takšne sijanje vpetosti v tok zgodovine demokracije, si Slovenci preprosto ne smem več dopustiti izletov v smeri, ki bi bile nasprotne toku razvoja svobodne demokratične družbe.
Že zaradi takšne sijanje vpetosti v tok zgodovine demokracije /kot jo predstavlja karantansko postavljanje vladarjev/ kot tudi seveda zaradi nas samih in predvsem zaradi naših prihodnjih rodov si Slovenci preprosto ne smem več dopustiti izletov v smeri, ki bi bile nasprotne toku razvoja svobodne demokratične družbe.

Demokracija /ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič

Živeti v svobodni družbi, kjer država zagotavlja spoštovanje človekovih pravic, tudi osnovne človekove pravice do verske svobode, tako v zasebnem kot javnem življenju, so sanje vsakega človeka. Pri nas se na področju vzgoje in izobraževanja /tudi zaradi neuresničene odločbe ustavnega sodišča o financiranju osnovnega šolstva/ še nismo približali temu, kar pravi 2. člen Protokola k Evropski konvenciji človekovih pravic: »Pri izvajanju funkcij, ki so v zvezi z vzgojo in izobraževanjem, mora država spoštovati pravico staršev, da zagotovijo svojim otrokom takšno vzgojo in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh