Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ambroževa nedelja in miklavževanje

Objava: 04. 01. 2020 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.01.2020 / 10:06
Ambroževa nedelja in miklavževanje

Ambroževa nedelja in miklavževanje

Tudi letos so se čebelarji iz Grosuplja in okolice ob godu zavetnika sv. Ambroža zbrali pri maši, ki jo je za žive in pokojne čebelarje v nedeljo, 8. decembra, daroval župnik Janez Šket.


Tudi letos so se čebelarji iz Grosuplja in okolice ob godu zavetnika sv. Ambroža zbrali pri maši, ki jo je za žive in pokojne čebelarje v nedeljo, 8. decembra, daroval župnik Janez Šket. Ob oltar so postavili panj, nekaj čebelarske opreme in izdelkov iz medu in voska. Župnik je v nagovoru nakazal, kako se lahko tudi od čebel učimo požrtvovalnosti, vztrajnosti, ponižnosti, enotnosti in sodelovanja.

V četrtek, 5. decembra, nas je obiskal Miklavž. Ta je s pomočjo angelov, kuharice in drugih pomočnikov iz zaigrane zgodbe razdelil darila, otroci pa so ga razveselili s petjem in deklamiranjem pesmic. Otroški pevski zbor Zvezdica, Gledališka skupina Kulturnega društva sv. Mihaela ter mladi in veroučenci so poskrbeli za vesel in prijeten večer. Miklavž in sodelavci župnijske Karitas so popoldne obiskali tudi Dom starejših občanov Grosuplje.Milena Nagelj

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh