Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Otroci nas potrebujejo

Objava: 27. 06. 2020 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 24.06.2020 / 09:19

Otroci nas potrebujejo

Slovenska karitas začenja z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, ki je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč socialno ogroženim otrokom s šolskimi potrebščinami.

Slovenska karitas začenja z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, ki je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč socialno ogroženim otrokom s šolskimi potrebščinami. Obenem župnijske Karitas začenjajo z zbiranjem prošenj socialno ogroženih družin za pomoč s šolskimi potrebščinami.

Zbrane šolske potrebščine in sredstva iz dobrodelne akcije Otroci nas potrebujejo bo Karitas avgusta razdelila socialno ogroženim družinam s šoloobveznimi otroki. Družine v stiski se po pomoč glede šolskih potrebščin lahko obrnejo na najbližjo Karitas v svojem kraju.

Ocenjujemo, da bo letos pomoč potrebovalo več kot 12.000 socialno ogroženih osnovnošolcev. Številni starši, ki komaj shajajo iz meseca v mesec, se poleg drugih materialnih stisk ob koncu šolskega leta znajdejo v še večjih težavah. Njihovi otroci bodo prav v mesecu juniju prejeli sezname šolskih potrebščin, ki jih je potrebno čez poletje kupiti za naslednje šolsko leto. Starši samo za najnujnejše in obvezne šolske po...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh