Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Začetek selitve

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 18. 01. 2020 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.01.2020 / 14:16

Začetek selitve

Pozorni bralci bodo opazili, da so to številko Slovenskega časa dobili v roke prej, kot so bili vajeni iz prejšnjih let.

Pozorni bralci bodo opazili, da so to številko Slovenskega časa dobili v roke prej, kot so bili vajeni iz prejšnjih let. Ni namreč priložena zadnji (najpogosteje četrti) številki Družine v mesecu kot doslej, temveč že tretji. Razlog za »prehitevanje« je preprost: odkar se je Naša družina s celostno prenovo tednika iz mesečne prelevila v redno tedensko prilogo, se je »sprostil« prostor v prvi številki Družine, ki je bil pridržan Naši družini. Slovenski čas bomo zato postopoma s konca meseca pomikali proti začetku, in sicer tako, da bo do jubilejne 120. številke, s katero bo aprila letos dopolnjenih deset let izhajanja priloge, ta terminska »selitev« končana.

Seveda gre pri tem predvsem za tehnično podrobnost (npr. povezano s tem, da se priloga »izogne« že sicer obsežnejšim dvojnim številkam Družine, kot sta novomašna in božična), pa vendar lahko v tej odločitvi vidimo tudi kakšen simbolični drobec.

Za katoliški tisk...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh