Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poglejte, kaj se je zgodilo z dinozavri!

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 08. 08. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.08.2020 / 11:41

Poglejte, kaj se je zgodilo z dinozavri!

Marsikdo ve, da Luka Dončić rad igra video igro Fortnite, nisem pa še zasledil podatka, katera je njegova najljubša knjiga.

Marsikdo ve, da Luka Dončić rad igra video igro Fortnite, nisem pa še zasledil podatka, katera je njegova najljubša knjiga. Ne vem, ali ga je to že kdaj kdo vprašal. Zakaj pa bi ga, saj dandanes še pisatelji s kančkom samoironije včasih zapišejo, da se od knjig v roke splača vzeti le kakšen priročnik.

Pa res, zakaj knjige, če je pa dandanes že vse na spletu? Odgovor lahko poiščemo prav tam, na spletu. Med razlogi najdemo nekaj hudomušnih. Ena od objav pravi, da je to primeren hobi, ker se sosedi nikoli ne bodo pritožili, da smo brali preglasno. Tiste, ki imajo radi zgodovino, pa bo morda prepričal spomin na dinozavre. Ti niso brali – poglejte, kaj se je zgodilo z njimi!

Ob teh izjavah se lahko nasmehnemo. Saj pravzaprav vsi poznamo vsaj kakšno korist branja. Konec koncev je knjiga, posebej če je dobra, darilo, ki se ga ob rojstnem dnevu malčka skoraj vedno razveselijo njegovi starši. A samo to, da imamo knjige doma, ni dovolj. Tudi če otroka s telefonom v roki spod...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh