Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj gledati po televiziji?

Za vas piše:
M P
Objava: 22. 08. 2020 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 13.08.2020 / 08:25

Kaj gledati po televiziji?

Vroče vreme in počitniški tempo je priložnost, da si sami ali skupaj z otroki ogledamo kakšno kakovostno oddajo na televiziji.

Vroče vreme in počitniški tempo je priložnost, da si sami ali skupaj z otroki ogledamo kakšno kakovostno oddajo na televiziji. A kaj, ko so ravno takrat, ko imamo čas, na sporedu nanizanke, ki nas ne zanimajo ali niso primerne za otroke, drugje reklame ali kakšna druga oddaja, ki nas ne pritegne. Kdor ima možnost časovnega zamika, slej ko prej s potrpežljivim brskanjem vendarle najde kaj dovolj dobrega, vendar je skušnjava, da bi ostali pri najbolj priljubljeni risanki ali epizodi nanizanke, ki smo jo morda celo že gledali, velika.

Pomoč pri iskanju kakovostnih vsebin, ki so na voljo tudi, če nimamo televizijskega paketa s časovnim zamikom, predstavlja spletni portal Televizije Slovenija. Zelo nazorno prikazuje kakovostne televizijske oddaje, filme in serije, dokumentarne filme, ki so na voljo z enim samim klikom.

Še posebej velja pohvaliti zavihek z vsebinami za otroke, kjer so poleg risank, ki si jih otroci radi ogledajo recimo v nedeljskem živ-žavu, na voljo tud...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh