Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Cvetlične zasaditve

Objava: 22. 08. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.08.2020 / 12:04
Cvetlične zasaditve

Cvetlične zasaditve

V teh dneh bodo v Samostansko vrtnarijo v Stični že začele prihajati prve sadike mačeh, trajnic, kasneje pa še trobentice za prvo cvetenje spomladi.


V teh dneh bodo v Samostansko vrtnarijo v Stični že začele prihajati prve sadike mačeh, trajnic, kasneje pa še trobentice za prvo cvetenje spomladi. Vendar tudi poletne zasaditve za nas še niso pozabljene. V tem času so balkoni in terase najlepše okrašeni, zato je tudi čas, da si zapišemo ali fotografiramo cvetlice, ki so nam všeč. Zame je občudovanje cvetočih balkonov v poletnih mesecih že kar hobi. Zelo namreč uživam v opazovanju cvetličnih zasaditev, ki ljubiteljem cvetja ne povzročajo veliko težav.

Fotografijo brezhibne cvetlične zasaditve sem naredila pri sosedovih, ki so se letos preselili v novo hišo. Prava izbira cvetličnega korita se lepo ujema z barvami cvetja. Za glavno zasaditev je uporabljena novogvinejska vodenka. Pred leti smo jo predstavljali kot rastlino, ki bo uspevala na pripeki, vendar so izkušnje pokazale, da ji bolj ustrezajo mesta z manj s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh