Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ni vedno preprosto

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 05. 09. 2020 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 02.09.2020 / 07:44
Ni vedno preprosto

Ni vedno preprosto

»Išči notranji mir in številni okrog tebe bodo rešeni,« je ena od misli p. Jacquesa Philippa, ki me nagovarja in spodbuja, da zmorem narediti korak proti toku vsakdanjega življenja.

»Išči notranji mir in številni okrog tebe bodo rešeni,« je ena od misli p. Jacquesa Philippa, ki me nagovarja in spodbuja, da zmorem narediti korak proti toku vsakdanjega življenja, se ustaviti ob Izviru notranjega miru in svobodneje stopati v odnose, sprejemati odločitve in se odpirati novemu. Ni vedno enostavno, je pa veliko laže, ko sprejmem, da sama ne zmorem in dam prostor Drugemu, ki ima večnostni objektiv in globlji uvid. Preprosto dovolim Božji ljubezni, da vstopi v mojo krhkost in nemoč. Zadiham svobodo odrešenja in z Božjim pogledom gledam realnost življenja, ob tem pa odkrivam dragocene bisere, ki se brusijo v malih in večjih preizkušnjah.

Kako blagodejno deluje že dnevni odmerek tišine, pravo razkošje pa so ignacijanske duhovne vaje (in jih že komaj čakam), nekaj dni v tišini z Gospodom, njegovo Besedo, s seboj in ob pomoči duhovnega spremljevalca odkrivati Božje. Duhovne vaje začenjamo s spominjanjem, kako je Bog deloval v našem življenju v zadnjem obdobju in k...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh