Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od Gozda Martuljka do Kranjske Gore in nazaj

Andrej Praznik
Za vas piše:
Andrej Praznik
Objava: 31. 10. 2020 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 30.10.2020 / 10:25
Od Gozda Martuljka do Kranjske Gore in nazaj

Od Gozda Martuljka do Kranjske Gore in nazaj

Med epidemijo novega koronavirusa, ki se je oktobra znova razplamtela po Evropi, se je pametno izogibati krajem z veliko ljudmi.


Med epidemijo novega koronavirusa, ki se je oktobra znova razplamtela po Evropi, se je pametno izogibati krajem z veliko ljudmi. Taka niso samo mestna središča, ampak tudi priljubljene izletniške točke blizu mest. Nasprotno pa so se v minulih dneh izpraznili mnogi turistični kraji, zato se lahko v njihovi okolici naužijemo več miru kot sicer. Ker je bila reportaža pripravljena pred zadnjim vladnim odlokom, pa bo treba z izletom malo počakati.

Kolesarska steza med Gozdom Martuljkom (629 prebivalcev) in Kranjsko Goro je dobro znana in v poletnih mesecih zelo obiskana, marsikdo pa ne ve, da oba kraja povezujeta tudi prijetni pohodniški poti. Tisto, ki je na kažipotih označena s številko ena, najlaže najdemo tako, da takoj za mostom na začetku Gozda Martuljka zavijemo na kolesarsko stezo. Ko čez dober kilometer prestopimo na makadamsko cesto proti brunarici Pri Ingo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh