Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 21. 11. 2020 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.11.2020 / 07:09

Žebljico na glavico

Že preprost državljan se upravičeno sprašuje: Ali so državne institucije res lahko tako »samostojne in neodvisne«, da počno, kar hočejo in ne glede na pričakovanja tistih, ki jih plačujemo?

Že preprost državljan se upravičeno sprašuje: Ali so državne institucije res lahko tako »samostojne in neodvisne«, da počno, kar hočejo in ne glede na pričakovanja tistih, ki jih plačujemo? Ali organi pregona res lahko tako »samostojno in neodvisno« zavračajo obravnavo velikih in praktično že razgaljenih kriminalnih dejanj, kot sta pranje iranskega denarja in ropanje države z nabavo precenjenih žilnih opornic? Ali je sodstvo res lahko tako »samostojno in neodvisno«, da z levo roko pošilja nedolžne ljudi v zapor, prave zločince pa ščiti? Je državna RTV res lahko tako »samostojna in neodvisna«, da mirno laže in izkrivlja podobo desno-sredinske vlade in njenih ukrepov?

Nova24TV.si /kolumnist dr. France Cukjati


S tem /ko so na TV Slovenija v oddajo Tednik povabili »protestnika« Anisa Ličino/ niso poveličevali le grobega nasilja in kriminala, najbolj nazorno so nam pokazali, da ni res, da petkovi protestniki in RTVS nimajo nič z nasilneži in da se od...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh