Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 05. 12. 2020 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 03.12.2020 / 07:43

Žebljico na glavico

Že pol leta spremljamo medijsko mrcvarjenje politikov, ministrov in celo strokovnjakov, ki se pojavljajo na tiskovnih konferencah, novinarji s tendencioznimi prispevki porajajo dvom v njihove besede, napihujejo njihove napake ter se ponekod celo iz njih norčujejo.

Že pol leta spremljamo medijsko mrcvarjenje politikov, ministrov in celo strokovnjakov, ki se pojavljajo na tiskovnih konferencah /na katerih predstavljajo informacije o covidu-19/, novinarji s tendencioznimi prispevki porajajo dvom v njihove besede, napihujejo njihove napake ter se ponekod celo iz njih norčujejo. Takšne obravnave pa v prevladujočih medijih niso deležni aktivisti tipa Zlatko /ki je na ulici kaznivo (?) nadlegoval direktorja NIJZ Milana Kreka/. Zato ne čudi, da ob medijskem dobrikanju ti izgubijo občutek za prav in narobe. Zlatko je najbrž dobil vtis, da je nekakšen borec za pravo stvar. Saj se je vendar treba boriti proti represiji mask in drugim avtokratskim ukrepom vlade, kajne? Navsezadnje so to povedali v osrednjih informativnih oddajah naših televizij!

Domovina.je /komentatorka Lucija Čakš


Šarec, Mesec in Bratuškova so takoj opazili nekega Štuheca, ki si je potegnil masko z nosa in ust, ko je govoril, ker sicer bi imel...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh