Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

46 za drugačen način dela

Za vas piše:
Matej Kovač
Objava: 08. 02. 2020 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 05.02.2020 / 10:44

46 za drugačen način dela

Marjan Šarec jadikuje, da s trinajstimi poslanci in brez podpore Levice ne more postoriti vsega, kar od njega pričakujejo ljudje.

Marjan Šarec jadikuje, da s trinajstimi poslanci in brez podpore Levice ne more postoriti vsega, kar od njega pričakujejo ljudje. Leto in pol, da se zave osnovnih dejstev parlamentarne aritmetike, je dolga doba celo za neizkušenega politika. Tisti, ki jih je Šarčev odstop presenetil, govorijo o nedokončanih projektih, ki naj bi jih neka nova koalicija izpeljala. Izpeljala? S kom? Kako? Stranke »protijanševskih« koalicij v zadnjih sedmih letih nimajo kaj pokazati.

Zdravstveni sistem počasi, a zanesljivo razpada. Iz ukinjanja dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so naredili ideološko vprašanje. Pozabili pa so, da nihče, ki mu je mar za stabilnost slovenskih javnih financ, ne bo privolil v to, da bi bilo financiranje zdravstvenih storitev odvisno izključno od prispevkov iz dohodkov in državnega proračuna.

V tem času država ni zgradila niti enega doma za starejše, zasebnikom, ki bi to lahko storili, pa ni omogočila stabilnega poslovnega okolja, da bi v ta namen tvega...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh