Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Radi bi naročili za mašo, vendar …?«

Za vas piše:
Franc Šuštar
Objava: 08. 05. 2021 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.05.2021 / 09:22

»Radi bi naročili za mašo, vendar …?«

Pozdravljeni! Med znanci smo se že večkrat spraševali, kam bi lahko nekdo oddal za več maš po namenih, saj se v domačih župnijah velikokrat zgodi, da so precejšnje čakalne vrste.

Pozdravljeni! Med znanci smo se že večkrat spraševali, kam bi lahko nekdo oddal za več maš po namenih, saj se v domačih župnijah velikokrat zgodi, da so precejšnje čakalne vrste. Hkrati pa se dogaja, da nekatere župnije nimajo zadosti darovanih maš. Predlagam, da bi mogoče v Družini ali na kakšnem spletnem mestu objavili seznam župnij s kontakti, kjer je zaznati večje pomanjkanje darov za maše. Sam bi bil recimo pripravljen prek e-banke nakazati na TRR in prek e-pošte navesti namene darov, še najraje pa bi nakazal tja, kjer bi vedel, da imajo pomanjkanje darov. Meni je vseeno, če bo maša na drugem koncu Slovenije, važno je, da vem, na kateri dan bo, da grem takrat k maši na našem koncu. Pomembna je ta duhovna povezanost. Zgolj predlog.


Janez


Spoštovani gospod Janez! Hvala za vprašanje o možnostih naročanja več mašnih namenov in tudi za predloge, o katerih bomo razmišljali. To vprašanje je posebej aktualno sedaj v času epidemije, ko smo omeje...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh