Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 12. 06. 2021 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.06.2021 / 05:59

Žebljico na glavico

Vse življenje sem morala poslušati in se učiti Kardeljeve misli in dobim ošpice, če mi sedaj na starost ponavljajo tiste grozovite neumnosti in klobasanja.

Vse življenje sem morala poslušati in se učiti Kardeljeve misli in dobim ošpice, če mi sedaj na starost ponavljajo tiste grozovite neumnosti in klobasanja. Ampak glejte: ljudje vztrajajo, zelo pa se mi zdi nevarno, ko kažejo znake, da so to še vedno pripravljeni doseči z nasiljem. Naj se izkažejo s konkretnimi predlogi, načrti, strategijo, ki bo imela rep in glavo, ne pa z neumnimi, nezaslišanimi obtožbami, da živimo v fašizmu in da se nam obeta propad, če oni ne pridejo na oblast. To pa so norosti.


Nova24TV /publicistka Alenka Puhar


Odločba /ustavnega sodišča o razveljavitvi 39. člena zakona o nalezljivih boleznih/, ki zaradi logične sprtosti same s seboj ter kršitve ustaljenih kanonov pravne razlage meji na zlorabo prava, je predmet hvalospevov. Čeprav ni združljiva s pravno državo, je opevana, ker škodi vladi Janeza Janše. In ker predvolilno koristi opoziciji. Torej prav tistim političnim strankam, ki so celo epidemijo skrbele samo za to,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh