Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žebljico na glavico

Objava: 30. 01. 2021 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.01.2021 / 08:40

Žebljico na glavico

Napad na Zavod Iskreni predvsem kaže na zaničevalni odnos posameznikov pa tudi političnih strank do velikega dela svojih državljanov.

Napad na Zavod Iskreni predvsem kaže na zaničevalni odnos posameznikov pa tudi političnih strank do velikega dela svojih državljanov; pa naj gre za tiste, ki zagovarjajo bolj ali manj tradicionalne vrednote, tiste z velikimi družinami, njih, ki so jim mar pravice nerojenih ljudi, so kristjani … To je zaskrbljujoče predvsem zato, ker izvoljeni predstavniki ljudi o velikem delu državljanov govorijo na način, kot bi si jih želeli izbrisati z obličja Zemlje. Hkrati pa odraža tudi njihov odnos do svobode izražanja ter mnenjske in medijske pluralnosti, kar kaže, da v imenu, ki ga nosijo, namreč Koalicija ustavnega loka, ni prav nič »ustavnosti«. Nasprotno, poslušamo predsodke, nestrpne izjave, spremljamo avtoritarnost in nedemokratičnost.

Iskreni.net /novinarka Tadeja Kreč


Očitno so pri nas nekatere nevladne organizacije sveto prepričane, da davkoplačevalski denar pripada izključno njim in samo njim. In to zgolj zato, ker so ga že tolikokrat dobile. Tu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh