Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dovolj je praznih obljub

Stane Granda
Za vas piše:
Stane Granda
Objava: 10. 04. 2024 / 07:48
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 10.04.2024 / 09:48
Dovolj je praznih obljub
FOTO: Tatjana Splichal

Dovolj je praznih obljub

Življenje v Sloveniji je vse bolj naporno. Ne zaradi nas, ampak slovenske oblasti, ki ne ve, ne kod, ne kam. Počasi, predvsem pa boleče spoznavamo, da pravi politik ni, kdor obljublja hribe in doline, ampak oni, ki svoje obljube uresniči.

Prvi je blefer, neznalec, nesposobnež! Kje so zdravstvena, pokojninska, plačna, davčna in vse druge napovedane reforme? Ni jih in jih ne bo! Vlada trdi, da je leva. Prav, toda še nikoli ni nekdo tako izigraval osnovnih delavskih pravic, kot jih sedanja. Ne samo da trguje s pravico do štrajka, ampak jo hoče celo izničiti. Tipično za levico!

Nedavno je vlada umaknila zakon o zunanjem organiziranem in uzakonjenem skrajševanju življenja težko bolnim. To po ustavi ni dovoljeno, toda ob sedanjem ustavnem sodišču je vse mogoče. Ne smemo na referendumu odločati o kraji našega denarja, kot je prispevek za RTV, lahko pa nas vlada sprašuje, ali nas lahko pobijajo. Denar, drobiž je več vreden kot pravica do življenja. Do zdravniške pomoči pridemo lahko v pravem času s samoplačilom, ne pa s storitvijo, za katero smo celo delovno dobo nemalo plačevali. Obveznost je bila, pravice ni. To ni samo kraja, ampak obsodba na umiranje! Dejansko oblast zakona o evtanaziji ni umaknila, ampak ga ko...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh