Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Murska Sobota – Zadišalo je po domačem rženem kruhu

Za vas piše:
Jože Žerdin
Objava: 04. 05. 2022 / 09:52
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.05.2022 / 22:26
Murska Sobota – Zadišalo je po domačem rženem kruhu
FOTO: Jože Žerdin

Murska Sobota – Zadišalo je po domačem rženem kruhu

Pred velikonočnimi prazniki so se v Pokrajinskem muzeju Murska Sobota odločili za kulinarično delavnico peke in priprave domačega rženega kruha. Nekoč pred leti so naše babice za velikonočne praznike, takrat še v krušni peči, pekle domači kruh, makove in orehove potice, vrtanke in podobno. Delavnico sta izvedli Marjana Kos in Zdenka Zorec iz Turistično-kulturnega društva Babinci.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh