Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Recept

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 28. 02. 2024 / 08:27
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.02.2024 / 08:44
Recept
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Recept

Riž s šunko in sirom

Riž popraži na maslu, zalij z jušno osnovo ali vodo in skuhaj po navodilih na embalaži. Hladnemu primešaj sesekljano šunko, sir in rumenjake. Iz beljakov stepi čvrst sneg, rahlo ga vmešaj, dodaj drobtine, poper, peteršilj in sol. Zmes daj v namazan in s papirjem za peko obložen pekač in peci 25 minut pri 170 ℃.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh