Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sladko

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 31. 05. 2023 / 08:10
Oznake: Kuharica
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 31.05.2023 / 10:23
Sladko
FOTO: Tatjana Splichal

Sladko

Je neverjetno sladka, vendar se baklavi res ne morem upreti. Ne gre toliko za sladkosnednost, tega mi res ni očitati, ampak za resnično zadovoljstvo, ko se sladkam z namočenim pečenim orehovim pecivom, ki ga je morda le za tri, največ štiri grižljaje, ti pa so res slastni. Priprava je smešno preprosta, za nepopisno dober okus pa je treba malce pozornosti posvetiti sestavinam, ki morajo biti izvrstne in jih mora biti dovolj.

Letos se precej sladkamo tudi z jagodami iz Dalmacije, ker zorijo, kot bi jih nekaj preganjalo. Naš prodajalec je nekoliko spustil ceno zaradi tega in že nekajkrat smo celo spekli jagodno pecivo, ker smo jih kupili več. Sezona jagod z domačega vrta se ni še niti začela, le kaj šele bo …

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh