Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

3D večer v Salezijanskem mladinskem centru Celje

Za vas piše:
Klementina Fidler
Objava: 23. 04. 2024 / 09:24
Oznake: Dogodek, Mladi
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.04.2024 / 09:43
Ustavi predvajanje Nalaganje
3D večer v Salezijanskem mladinskem centru Celje
Skupina 2Ribi5Hlebov je pripravila slavilni večer z adoracijo, pričevanjem in pesmimi iz nabirke sodobne krščanske glasbe. FOTO: Klementina Fidler

3D večer v Salezijanskem mladinskem centru Celje

V Salezijanskem mladinskem centru Celje enkrat mesečno organiziramo dogodke za mlade, ki smo jih poimenovali 3D večeri. Večeri so nastali z namenom, odgovoriti na potrebe mladih kristjanov, ki iščejo priložnosti za srečevanje in notranjo obogatitev. V ta namen jim želimo enkrat mesečno ponuditi en dogodek za mlade s čimbolj pestro ponudbo. Pod kratico 3D pa se skriva opis tematskih večerov – Duhovni, Debatni in Družabni.

V petek, 19. aprila 2024, smo v župnijski kapeli v Celju gostili skupino 2Ribi5Hlebov, ki so za nas pripravili slavilni večer z adoracijo, pričevanjem in pesmimi iz nabirke sodobne krščanske glasbe. S tem so nas še enkrat vrnili v čas velike noči in nenazadnje v velikonočni čas, v katerem se nahajamo.

FOTO: Klementina Fidler

Zbrane je skupina s pestrim naborom skladb popeljala vse od začetkov njihove skupne glasbene in zakonske poti.

Dobro uro in pol trajajoč večer, med katerim se je kitari in ubrani glasovom nastopajočih s sodelovanjem pridružilo tudi občinstvo, je s pozdravom in zahvalo pospremil vodja Salezijanskega mladinskega centra Celje, salezijanec duhovnik Viktor Ganc.

Veselimo pa se že naslednjega 3D večera v mesecu maju, ki bo hkrati tudi zadnji večer za to sezono, in sicer v petek, 17. maja ob 19.30 uri, ko se bo predstavila domača glasbena zasedba.

Nalaganje
Nazaj na vrh