Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jedilnik 20

Nikolina Rop
Za vas piše:
Nikolina Rop
Objava: 28. 05. 2005 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:07

Jedilnik 20

1. Česnova juha 2. Mesna lazanja 3. Polnozrnati kruh 4.Biskvit s češnjami

Jedilnik 20

1. Česnova juha
2. Mesna lazanja
3. Polnozrnati kruh
4.Biskvit s češnjami

Česnova juha
Sestavine:
2,5 litra vode ali juhe
4 dag margarine
7 dag krompirja
1 žlica moke
8 strokov česna
2,5 dl sladke smetane

Priprava: Na raztopljeni margarini popražimo strt česen ter ga zalijemo z juho. Olupljen krompir fino naribamo, damo v juho in pustimo, da mirno - počasi vre. Moko razmešamo v smetani ter zakuhamo v juho. Juho po okusu začinimo. Juha naj vre še pet minut. Ponudimo jo z opečenimi kruhovimi kockami.

Mesna lazanja
Sestavine:
30 dag rezančnega testa za lazanjo
60 dag mletega mesa
3 žlice olja
1 čebula
1 dl juhe
2 dl paradižnikove mezge
poper, sol
česen, peteršilj
bazilika

Bela oma...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh