Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Iz papeževih govorov

Objava: 17. 09. 2005 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Iz papeževih govorov

Zmanjševanje prebivalstva, posebej še števila otrok, jemlje narodu svežino, moč in prihodnost. Otroci niso nobeno breme in noben proizvod, ki bi zadovoljeval osebne želje. So božji dar.
O upadanju rojstev: Zmanjševanje prebivalstva, posebej še števila otrok, jemlje narodu svežino, moč in prihodnost. Otroci niso nobeno breme in noben proizvod, ki bi zadovoljeval osebne želje. So božji dar.

Pri splošni avdienci 31. avgusta


O razmerah v Mehiki: Danes gre Mehika skozi tranzicijo. Ta proces zaznamuje pritisk skupin, ki po bolj ali manj redni poti iščejo nove poti sodelovanja in predstavljanja. Številne izmed njih na poseben način podpirajo zahteve revnih in iz družbe izključenih, zlasti Indijancev. Globoko hrepenenje po utrjevanju kulture in demokracije, ekonomskih in družbenih ustanov, ki priznavajo človekove pravice in kulturne vrednote, mora najti odmev in razsvetljen odgovor v pastoralnem delovanju Cerkve.
8. septembra mehiškim škofom


O medijih: Dati medijskemu okolju krščanski obraz zahteva resen formativni in apostolski napor, ki ga ne smemo odlašati, saj zahteva...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh