Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Janez Rus – 3x bruc

Za vas piše:
Mica Kovačič
Objava: 08. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 25.08.2009 / 06:49

Janez Rus – 3x bruc

Janeza Rusa mnogi poznajo kot bruca iz filma V leru. Bolj redki vedo, da bo letos bruc že tretjič – po diplomi na etnologiji se je odločil še za študij teologije. Novega začetka se 25-letni Trboveljčan veseli, saj v tem vidi svojo poklicanost.

Janeza Rusa mnogi poznajo kot bruca iz filma V leru. Bolj redki vedo, da bo letos bruc že tretjič – po diplomi na etnologiji se je odločil še za študij teologije. Novega začetka se 25-letni Trboveljčan veseli, saj v tem vidi svojo poklicanost. Čeprav se je enajst let intenzivno ukvarjal z gledališčem, leto preživel na študijski izmenjavi v Barceloni in imel čas tudi za spoznavanje ljubljanske kulturne scene, dobro ve, kaj pomeni študirati …


Letos boš že tretjič bruc? Si se tega že naveličal ali je na novo vznemirljivo?
Sem že pomislil, joj, spet bom bruc, ampak mi je čisto dobro. Če gledam z vero na svoje življenje, mi je normalno, da Bog vodi po različnih poteh. Znajo biti prav hecne, vsaj zame. Naredil sem en faks, zdaj bom še drugega. Ampak fino mi je študirati in zdaj se veselim, da bom študiral o nečem, kar je pretreslo moje srce. Bog me je zgrabil in pretresel in zdaj grem pač študirat teologijo.


Tvoja prva želja za študij je b...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh